Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenfri

Dimman smeker berget
det uppenbara
görs fördolt
och konturerna av det
som är jag
upplöses
inför nattens altare
är jag bara ett stenblock
bland andra stenblock
lika fri som de
med korpen som min vakt
vid bergaporten
låter jag årmiljonerna
flaxa förbi
en evighet
för varje vingslag




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-10 19:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert om att låsa in sig och känna sig ofri medan tiden marscherar på utan nåd.
2023-04-06

  Kungskobran VIP
Miljoner år
kommer och går
inget att göra något åt
vi sitter alla i samma båt
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP