Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nytt ljus


Jag kan inte skriva
Du kan inte prata
Måste få en paus
Allting som man hatar
Önska mig en chans
Återfunnen gata
Förlåtelse är bättre
Låt lamporna starta






Fri vers (Fri form) av whyludde
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-10 22:18



Bookmark and Share


  SatansSon
du var bra på rim.
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

whyludde
whyludde