Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasten


Kan inte säga varför
jag blir så hjärtans glad

Att se henne sitta
där på grenen så ensam
bland gröna blad

Kanske är det för att hon
sjunger sin visa så vackert
om kärlek och sorg

Där hon sitter så stilla
förskansad i trädet

Som om det vore hennes
egen borg




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-11 07:48



Bookmark and Share


  ULJO
Man blir alltid på gott humör över att få höra fågelsång.
2021-05-11

    Lena Staaf VIP
Fint om trasttröst.
2021-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Trasterikt.

Det är vetenskapligt bevisat att fågelsång inverkar läkande på själen.
2021-05-11

  Trädskugga
Anspråkslös och elegant dikt
om vår pratigaste fågel
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP