Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De som aldrig där gå

Det finns de som aldrig förstår
Vad som pågår

Eftersom de ständigt går
I samma spår

Glor som kor
När man i stormen ror

Har åsikter
I andra skor

Alla kan inte förstå
Eftersom de aldrig där gå




Fri vers (Fri form) av poeten
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-11 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten