Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ogillas

 

Jag!

Har tankar!

Som du ogillar!

 

Du!

Har tanker!

Som jag ogillar!

 

En sak för oss alla

Är solklart!

Vi är människor och tycker olika

 

Därför!

Du ogillar hur jag tänker och resonerar

Hur jag lever

 

Jag ogillar din maktspel

Över mig

Och över andra

 

Ogillas DU!

Av mig!

Av andra!

 

Kom ihåg!

Ingen människa födds till fanatiskt, rasist, nazist etc

Det är vi själva väljer den personen vi vill vara

 

Vi själva väljer vägen till oss!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-11 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP