Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fåglarna flyger och flyger…  

 

Fåglarna!

Är

Fria att flyga

 

Fåglarna!

Kan

Sin resa till sommaren

 

Fåglarna!

Vandrar

Och resar i grupp

 

Det!

Gör!

Inte jag

 

Jag!

Är!

Fången i en kropp som inte kan flyga

 

I

En själ

Som inte kan flyga

 

Fastbunden till jorden

Fastbunden till min kropp

Fastbunden till ödets makt över mig

 

Jag!

Är

En fågel!

 

Utan vingar

Utan resemålpunkt

En ensamfågel

 

Fången i min dröm …. kunna Flyga!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 88 gånger
Publicerad 2021-05-11 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP