Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå inte bara vind för våg...

På el och diesel klagolåt
tummen ner så fort folk kommer åt...
Finns annan modell
och dit då tanken ställ!
Bara att ta till en segelbåt...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-11 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt