Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta skrika

Dramatisk är självanklagelsen
som född från ingenting
skriker i mitt öra
så jag står helt still




Fri vers (Fri form) av nattvers
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-11 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattvers