Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarkatt

Karman ska komma ifatt,
de som tar en sommarkatt.
Är man inte snäll mot djur,
förtjänar man att stå på tur.

Och gå hungrig hela dagen
utan någonting i magen.
Söka dem som ska avhysa
och gå utomhus och frysa!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-11 17:11



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
ta hand om en camilla och du e snäll mot dig själv.
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP