Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har aldrig möt någon som du

aldrig har jag möt någon som du som öppnar 

allt så djupt och intensift inom mej och blåser 

 

liv i mej igen och får mitt hjärta att slå så jag 

känner pullsen inom mej igen . och sätter liv i 

 

minna känslor som låg livlösa utsprida i min 

livlösa kropp men nu svärmar allt i mina känslor 

 

fyllda med värme och liv där glädjen sprider sej 

och dödar all sorg . som har härskat en längre tid 

 

utan empati för glädjen och kärleken som var så

full av saknaden i ett svart hål djuppt inom mej

 

skälv men jag har funnit vägen ut igen . och hittat

dej som visade mej vägen till baka igen till mej skälv 

 

och till dej och vår kärlek som jag med glädje delar 

i en ny värld fylld av ljus och hopp jag ser framtiden 

 

igen .




Fri vers av den nakna poeten
Läst 126 gånger
Publicerad 2021-05-11 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten