Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterns skönhet

Vitt och kallt
Glitter och kyla
Det frusna vattnet
Skapar skönhet och beundran
Målar landskapet med renaste vita
Skulpterar berg och träd
Till noggrannhetens form
Friskar luften
Med artisk kraft
Tämjer havets vildhet
Med iskall vilja
Naturens konst
Vackraste som finns
Skönheten själv
Friskar själ och sinne
Skapar frid och lycka
Moder Naturs Nirvana
Stillhetens och lugnets tid
Kaosets vila
Den fjärde broderns tid
Har kommit
Hans tre bröder
I dvala de är
Väntande på sin tid




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2021-05-11 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP