Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna

Glittrande likt en julgran
Deras vackra ljus
Oändlig och evig
Skapar skönhet
I denna mörka existens
I nattens mörker visar de sig
Skapar konst och poesi
Med fysikens lagar
Beundras av civilisationer
Genom tid och rum
Sedan begynnelsen
I mitt vilda sinne
Skapar de lugn och frid
Med sin gudomliga skönhet
Likt de sjungande änglarna
Tar de mig till fridens plats
Där jag känner ej något ont
En själs boning
Ty när folk tänker på Gud
Så tänker de på
Stjärnornas oändliga ljus
Som sprider värme och glädje
I våra hjärtan




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2021-05-11 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP