Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


allt vackert


Omfamna


Jag omfamnar den spirande våren
vill hålla den kvar
en stund till

Jag omfamnar det bräckliga livet
som lärt mig att leva
ett liv

Jag omfamnar den saliga lyckan
över barnen jag fått
som ett lån

Jag omfamnar det enträgna hoppet
att den ljusnande framtid
är vår

Jag omfamnar den eviga kärleken
som svämmar över alla bräddar

till dig




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-11 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP