Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantikens ljuvhet

Hår glittrande blont
Likt solens strålar
Ögon blå som djupaste hav
Tänder speglar det renaste vita
Ett leende som kan smälta
De kyligaste hjärtan
Ett skratt lika vackert
Som fåglarnas sång
Ett elegant varelse
Vackraste som finns
Väcker beundran och begär
I mig
Ett hjärta av guld
Bultande i hennes bröst
Sällsyntaste av Jordens varelser
Mer värdig än allt guld och silver
Tillsammans
Ett ljus i denne mörka värld
Leder mig på den rätta vägen




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2021-05-11 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP