Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Underbar svensk sommar.

 

Mina körsbärsträd blommade mellan klockan 8 och 11  idag.

Det vilda körsbäret jag planterade 1987 bevakade det hela natten varannan timme.

Jag vet att det överraskar mig och blommar på några timmar, så det kommer att överraska mig. klockan sex på morgonen var det bara små löv på kronan som tycktes blomstra på en vecka,

Då lugn jag dricker mitt kaffe klockan 7 och för att jag glömde att låta det svalna drack jag varmt, vars effekt är att jag somnar på några minuter.

Som princip jag dricker inte varmt kaffe eftersom det orsakar rynkor eller sömn, så det fungerar för mig, att rynkor inte kommer ännu, vilket får mig att tro att det är den enda lösningen, för jag använder inte ens Foundation eller så kallat grundsmink eller annat nonsens det ser vid 25 kanske ännu vackrare.

Men kl 11 när jag vaknade mitt körsbärsträd har blommat ut total!

Idag var jag också barnflickan till "humlan" som sov en timme på den elektriska grillens bord på balkongen bland  potatisblommor, om jag inte tittade på det kanske skulle mina fåglar vara ett par skata de kunde komma och svälja det, som gjorde med det andra.

Värme är inne 22 ute 25.6 utanför i  sol,  vilken fantastisk dag, en lyckad Budapests Rolle som väntar i kylen, bara en god natt efter att ha sett tre  timmars serier:

ett drama, det andra romantik och den tredje realitet-komediunderhållningen, med skådespelarna vi är med vänner och i privat chatt ibland skrattar, jag hade solen idag de fick blixt och hagel;
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2021-05-11 19:50Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP