Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjulmul - Haiku

 

En hjullastare

har jag aldrig sett lasta

ett endaste hjul

 

 




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-11 20:27



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
Kul med jul =)
2021-05-16

  överlevaren VIP
Fyndig text!
2021-05-16

    Lena Staaf VIP
Kanske på hjulafton?
2021-05-12

    Sefarge VIP
Haa. ..
Kanske skulle vara
Något för tomten
i rött o vitt med för
-nybar raps i tanken
Istället för samernas
Stackars renar?

2021-05-12

  Öknens Ros VIP
Ha ha kul! ;)
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP