Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kanske ångrar mig på morgonen

Jag kanske ångrar mig på morgonen
att jag inte höll om dig

att jag inte lät mina händer glida
över hela din kropp

Jag kanske ångrar att jag inte lät dina
läppar kyssa mina 

jag kommer nog ångra att jag inte 
lät mig somna på din bröstkorg 

Fast kanske kommer jag inte ångra
mig alls

Kanske kommer jag bara ångra alla
gånger jag tillät

Tillät mig uppleva dig,
uppleva något så stort

Så stort att det exploderade




Fri vers av Assia VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-11 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP