Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I KVÄLL

I kväll
brinner himlen
av den vackraste solnedgång 

Har den månne
mött kärleken

M-L

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-11 21:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
var dag!

fint
2021-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en upplevelse som väcker tankar!
2021-05-12

  Feliaxel VIP
Så vackert
2021-05-12

  ULJO
Fin iaktagelse
2021-05-12

  Monica Lindgren
Det har den nog, eftersom den brinner. Fint!
2021-05-11

  aol
Ja så fint skaldat ja visst är det kärlekens lågor som ibland intar himlavalvet
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP