Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar

Alla val jag gjort
jag tänkte att de skulle leda mot något så stort
jag såg solnedgången framför mig
hur vi red bort emot den
men det kom inga eftertexter
istället seglade hårda sanningar ned
De förklarade att livet inte är en film
och att ett lyckligt slut
inte är någon garanti.




Fri vers av Simon Storm
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-11 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simon Storm