Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behåll lugnet

Återigen
Varje gång
Jag kan inte ha rätt

Lugnet, behåll lugnet
Långa andetag
Jag kunde

Men det hjälpte inte
Inte denna gången heller

Det sårade egot gör sig åter hört
Så jag tystnar
Gläds åt att det inte är vi längre
Känner sorg över spillda år




Fri vers av Totiki
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-11 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totiki