Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarbris

En förening av sinnets varande
och en bris på en sjö en ljummen sommarkväll.

Allt blir ett och harmoni flödar
Intellektet vilande någon annanstans




Fri vers av Kunzang
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-11 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang