Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Vägen till nu

 

jag började plötsligt och långsamt att gå mot ingenstans

men jag kommer ändå att vägen förbi överallt

för att sedan slutligen stanna till där vid någonstans

 

för jag känner ju märkligt nog faktiskt ingenting

men ändå någonstans känns nu ändå något som någonting

och precis där och då börjar jag nu att kunna se allting

 

hela universum känns liksom …som överallt

just där alldeles bredvid där alltet formas till det

när jag helt plötsligt nu närmar mig …där

 

och nu känns också när så ofantligt och påtagligt nära

när jag nu vänder mig sakta om och ser tillbaka mot då

ja just precis då är jag äntligen framme …vid nu

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-12 10:11



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livets vägar är krokiga men leder ändå alltid till nu, vad som händer efter vet man inte säkert.
Fint fångat av dig
2021-05-12

  Kajan VIP
Mycket underhållande! och tänkvärd. Att läsa långsamt var en förutsättning..
2021-05-12

  Sparvögat VIP
Dåtidens nutid i framtidens nu, klurigt...
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP