Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag behöver vara lite frånvarande ett tag. Tillbaka senare.)


Ritual

En människa sträcker sig genom livet
griper efter ett dammkorn

lyssna till hennes tystnad
hon håller en svartnande eld vid sitt bröst

och solen står lågt och darrar av återhållet ljus
timmar skingras mellan stammarna som hjortar

i slänten ner mot bäcken glöder deras ögon
i svartnad grönska, vallmoblod




Fri vers av Grävling
Läst 267 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-05-12 10:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Oj, drabbande - särskilt de första raderna !
2021-06-30

  Peter Olausson VIP
Mmm, lyrikgodis, med ögonglöd och vallmoblod och hennes svartnande eld! Tycker om!
2021-05-12

  Lustverket VIP
Fin, förtätad, verkligen en känsla av rit som pågår, en desperation förkroppsligad.
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling