Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Löpande rim


Några ord vid funderingarnas land

Livet är inte som man tror
Jag är din syster- du är min bror

Jag satt inne, för jag vet inte vad
Satt inne i en annan stad

Långt frpn mitt liv- långt från mitt hem
Där satt jag och längtade hem

Jag har köpt guld, för ett bra pris
Du vet hur man kännef det- på ett bra vis

Nu har jag allt- jag har också en filt
Jag har allt för att kunna leva vilt

Jag har allt jag behöver, och mer där tkll
Jag har allt jag behöver och allt jag vill

Lyssnar på musik dagarna i enda
När kommer det- när kommer deg att vända?

Skrivet en rad- några vackra ord
Så var denna poet- slingan gjord




Bunden vers (Rim) av Emeliemeriam
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-12 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam