Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Förödande svar. Hamas-missiler attackerade Tel Aviv efter förstörelsen av Hanadi-tornet i Gazaremsan


Är Gaza nödvändig för västländer att i sin tur utvisa judar?

News Alert. Ripost? devastatoare. Rachetele Hamas au atacat Tel Aviv dup? distrugerea turnului Hanadi din Fâ?ia Gaza. VIDEO – Evenimentul Zilei (evz.ro)

Peter Kadhammar: Tänk på bilden och välj rätt ord när Israel utvisar palestinierna.

Fråga: Är Gazaremsan nödvändig för västländer att i sin tur utvisa judarna där?https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/kR7O4Q/tank-pa-bibeln-och-valj-ratt-ord-nar-israe

 

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-12 12:40Bookmark and Share


  NOTARIUS PUBLICUS VIP
För varje död Israel vedergälls denna med tusen Palestiniers död.
Sorry but true.
2021-05-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Koloristen har skrivit en kommentar på din text Är Gaza nödvändig för västländer att i sin tur utvisa judar?

Tragiskt det som inträffat. Dags att sätta stopp för Hamas. Väst får å sin sida inse att man inte kan både äta kakan och ha den kvar, dvs sluta upp med terroristgullandet. Man kan undra vilka som förser Hamas med vapen hela tiden och hur detta inte kunnat stoppats. Jag misstänker att vissa arabländer använder sig av diplomatisk taktik för att föra in vapen till Gaza. Libanon är också säkert inblandat.

Jag är kritisk också mot israeliska regimen och den storpolitik som de driver genom ombud. Men islamistisk terror måste någon slå tillbaka mot. Europa gör inte det.
Sv: Kommentar på Är Gaza nödvändig för västländer att i sin tur utvisa judar?
Jag är inte klar, jag kommer ihåg att jag var ett litet barn på dagis och min farbror berättade för oss i Rumänien hur vi kan försvara oss om kriget kommer och berättade om detta steniga land fullt av ormar GAZA-stäpp där du kan odla fruktträd, men det kommer att slås mycket för att människor från en annan planet, det vill säga judarna, inte vill lämna det åt andra och njuta av krig och ekonomisk infiltration över hela världen.
Nu, på min ålderdom, undrar jag vad som kommer att vara så heligt för ”Judarnas fred i världen eller triader av uppoffrade generationer.nu när hela världen ligger i koskit/ Skam!

2021-05-12

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Israels försvarsminister Benny Gantz varnade på tisdag kväll att israeliska strejker mot Gazaremsan "är bara början" på en israelisk militärkampanj som "fortfarande har många mål i sikte" för att försvaga den islamistiska rörelsen Hamas som har kontroll över detta palestinska territorium. och som har skjutit hundratals missiler mot Israel i flera månader. "Inget suveränt land skulle gå med på att skjuta på dess befolkning, och vi accepterar inte heller det", sade han efter att tre personer dödades i Israel i raketattacker från Gaza.

Den väpnade vingen från Hamas-rörelsen sa att den avfyrade 130 missiler mot Tel Avivs metropol som vedergällning för den israeliska flygvapnets förstörelse av en 10-våningsbyggnad i Gaza, där rörelsens huvudkontor hade kontor. "Om (Israel) vill ha en eskalering, är motståndet redo, och om (Israel) vill stoppa, är vi också redo," sade Hamas-ledaren Ismail Haniyeh i ett tv-tal på tisdagskvällen.
2021-05-12

  Koloristen VIP
Tragiskt det som inträffat. Dags att sätta stopp för Hamas. Väst får å sin sida inse att man inte kan både äta kakan och ha den kvar, dvs sluta upp med terroristgullandet.
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP