Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näst sist

Liten haiku.
Om absolut ingenting.
Naken redan då.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-05-12 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP