Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastell

 Vinter : Vintervärken är över glädjeshower mjölktänder.

minnen är det flimrande ljuset på kvällen.

Våren: 

Hamas-rörelsen tillkännagav sin militära befälhavares död i Gazastaden. En israelisk underrättelsetjänst bekräftade nyheterna. Den israeliska interna underrättelsetjänsten Shin Beth tillkännagav strax före Bassem Issas död och tre andra ledare för organisationen i flygattacker riktade mot den palestinska enklave med två miljoner invånare.

Hamas meddelade i ett uttalande död av Bassem Issa, befälhavaren för sin militära flygel i Gaza, huvudstaden i den palestinska enklaven, och "många" andra högt uppsatta militära befälhavare vid organisering av israeliska luftangrepp.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2021-05-12 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP