Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vind och sol

Som varm hud
tätt mot min rygg

läppar och andetag
mot min nacke

fingrar ömt lekande
med mitt hår
snurrande strå för strå

en röst viskande
mot mitt öra

virvelvind på virvelvind
och känslodammen brister

på dånande fors
följer så stillsam stiltje












Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-12 19:26



Bookmark and Share


  Susen VIP
Ögonen fröjdas av denna dikt. Mycket fint skrivet
2021-05-13

  BenGust VIP
Känslodammen brister efter lång tid av värmeväntan. Då stillar sig också den ljudligaste av forsar.
2021-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat!
2021-05-12

  Nanna X
Så sköna ljumma vårvindar, både i denna dikt och förra!
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP