Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tit for tat.


TYSTNADEN

Tystnaden är en skräckfilm

Men vem är regissör?

Inte Ingmar Bergman

Han hamnar utanför

Det här är en film av ondo

som samma titel bär

Tystnaden är massiv

En mur av mental misär

 

Allt verkade så hoppfullt

men slog över i motsatsen

Med nedslagen blick jag står här

och störs av besvikelsen

Jag tar nog för mycket plats och

är inte så intressant

Tystnaden är en skräckfilm

Jag tiger. Gör likadant.

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/5 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2021-05-12 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP