Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SAMHÄLLET FÅR DEN BROTTSLIGHET DET FÖRTJÄNAR. (. I. )

Med byggsektorn som grund-
plattform har kriminella akt-
örer full kontroll bedriva sina
skumraskaffärer.

7 av 10 byggnadsarbetare har
alla något samröre med krimi-
nellt verksamma personer,
helst som de är familjeförsörj-
are vilka inte tackar nej till
extra löneförhöjning där brott-
en omfattas av hela brottsreg-
istret och som synes oöverskåd-
lig för svensk polis som helst
ser mellan fingrarna för heder-
ligt arbetande familjeförsörjare
men som knappast utgör något
föredöme för kommande gene-
ration.

De enda som har ögonen öppna
på arbetsmarknadskriminalitet-
en tycks vara "Fair play bygg"

*





Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2021-05-12 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP