Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina behov

Jag har fått mina klöver
det är det jag behöver
för att göra livet lätt
och på pengar sätta sprätt
Nu är pengarna slut
och läget akut

Men mina riktiga behov
är av det ljuva slaget
strängt taget
räcker kärleken för mig
och för dig
min kära




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-12 20:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kärlek, ett behov som är livsviktigt, pengar är inte alltid allt.
2021-05-13

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2021-05-13

  ULJO
Kan inte vara bättre
2021-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens rikedom.
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP