Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

Jag gråter
som om bröstkorgen kollapsar
och jag vill vråla ut min smärta i natten

Jag gråter
som om tårarna kunde hjälpa mig
och imorgon är allting glömt

Känslan av sorg
och förtvivlan
den känslan
trycker i bröstet likt bestialiskt raseri

Nu är världen mörk
tyst
med endast ett avlägset tjut av tinnitus

Jag önskar jag behärskade mina känslor
men i mig härskar känslor
min känslor har inga känslor
de gör vad som faller dem in

ikväll serveras jag sorg
en ledsam supé för en
kanske fyller jag mitt tomrum
kanske blir känslan en annan
kanske, ja, kanske




Fri vers (Fri form) av Martin Lindh
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-05-12 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lindh