Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrvägar

irrvägar i livet
vi gick parallellt
i omvägar som delar sig

och i korsningen
följde vi stigen till klippan
jag hoppade men inte du




Fri vers (Fri form) av deathraay
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-17 18:37



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Om man ändå visste.
Fast vad vore livet då?
Förutsägbart.

Var hoppet hemskt eller befriande funderar jag?

Eller var det ett val där den ena vågade och den andre stod kvar i tryggheten?

Håller med,intressant dikt!

Snyggt!
2021-05-23

  Monica Lindgren
Ja, ett enda steg, ett enda val, som får oanade konsekvenser, som vi sedan måste leva med! Intressant dikt!
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

deathraay
deathraay