Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte.

Tänk
Så trött jag blir
Ingenting
Kommer någonsin bli som förut
Fortsätt ni
Att håna mig som person
Ja, jag benämns som bipolär
Men nej, jag är inte dum i huvudet för det

Jag har snart, nästa år
Nått 50.. utan att tagit det sista steget
Så nej..
Men skratta ni åt mig

Jag är jag
Ibland upp
Ibland ner
Men nej..ni är inte värd min död

Inte nu
Inte sen
Så fuck you
Du är icket min vän




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-13 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP