Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impulser



Sjuka mönster
i en kaotisk värld
där aktiva energier
speglar
livet du lever
i en allt annat är normal
kontext
Hela din tid går åt att
sabotera andras existens
och ställa till bekymmer
vilket är sorgligt
för alla
Ändock älskar vi dig




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-13 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP