Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosaiska Press ”Poesi” för mentalt handikappade.


Jag har snart 800 000 läsare utan att störas som enhet till Svearike.
- men nyligen igen i 10 år kritiserades jag av en kvinna medioker kvinna  igår att jag inte vill lära mig gestalta tuppen och höna, d.v.s skriva  om amorösa grejer som hon sysslar med nyckelorddragkedjor åt någon, hon letar faktiskt efter intima möten eller säljer längtan och tar över redaktionen medlemar med dominas eller från webbplatsägaren genom Microsoft Store. plan B; vem skulle vilja läsa sånt skräp?
Redaktörerna avstängde en sådan Maria före veckan som betalade medlem avgift bara för att skriva till mig och ber om hjälp med fising ...


Kristi uppstigning är ny nuet för oss idag 13 maj för fridfulla människor och ändå fängslade på jorden genom en krigsliknande taktik för mänsklig rekvalifiering när det gäller att ta avstånd från djuret som föddes utan att vilja utvecklas till mänsklig status.
Hela jorden är befolkad på ett förrädiskt sätt med människor som påstår sig vara ett offer när dem faktiskt är en seriemördare eller en välskickad maffia.

Skammen att vara jude i världen idag och att vilja ha för sig landet under palestinska barns fötter ett land som de ensamma byggde av torr sten ger mig vita nätter, Den store Gud kommer att straffa dem världen runt.

Jag vaknade från en mardröm som miles av stridsvagnar på en interkontinental väg som plockar judar hämta till Gaza för att Gazas. att det inte ens är vettigt att skriva tusen saker om ordet "JUD" som inte vill återställa freden i Gaza.




Fri vers av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-13 06:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP