Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


870. GULDTVÄRSNITT.7

...From time to time...

]=[otydliga konturer
{*}YOUR ANGEL{*}
är inte ett tecken på

att tom tjock mager
{*}NEEDED AN ANGEL{*}

gled förbi:KOMETENS
#SVANS#]=[#THE colorless
DOOR IS WIDE OPEN#]

där är/¤/ett par i par
/¤/ett mål_i_ånga _
#busted and twisted#
har märkt luftdrag
genom en sikt//av fidget//

...OCH...

(ej)tänkt/e
tänkt/e(si/så)
tänkt/e(om)

själva/tidens\tanke
av***GOLDTVÄRSNITT***

var *JAG*utan dig
kan någon\PERSONLIGEN/
vara utan***MIG***

som fallande svansar
#paradistungor# bygger
upp simfötters-skikt-
-konturer av

#SKUGGAD MÅNE#

\vakuum från insidan/

#knallgas_underlag_
avdunstning_luft-slag-#
bestänka
breda ut
knuffa
_inge_vika upp
klängande mustascher
av kanjons-skalbaggar

bitande sig själva
_som *EN ORM*_
av överdriven visdom_

#mephitis#
i ackumulation
av trängsel/slår sig
som en fisk med stjärtfena/
ökar efter-frågan
\på pharma-zone/
\fri-murar/
\myror/ett byte
/av trollslände vingar\
===
men fångsten ligger i
att det inte är i
*RUBINSTJÄRNORNAS NATUR*
av ***GULDTVÄRSNITT***

att lysa längst ner i dammar
där den stillastående vätskan
alltid är svartgrumlig som
UNIVERSUMS oförutsägbara ANDNING...

AMEN!
===
502.2017/06/02 Publicerad L.EK p.se
===




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-13 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP