Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Freudianismens arvsynd"


FREUDIANISMENS ARVSYND XVI

Den där sexparanoian vissa får
när Freud närmar sig deras mest
centrala i deras natur avslöjar
deras komplexitet och skamkänsla
inför sina svagheters hemligheter,
ur deras libidon.

Att människan skäms inför sin
natur gör henne onormal i för-
hållande till djuret.

Att Freud var en sexfixerad guru
impotent och modersbunden
som helst av allt ville återvända
till fosterstadiets ombonade trygg-
het i livmodern kan vara en teori
som god som någon annan utan
att behöva utveckla det mer än
konstaterandet att i avsaknad till
den egna sexuella förmågan
ersatte Freud denna med att
nästla sig in i sina klienters sexliv.

- Men är du nu inte lite väl hård
mot gamle Freud ?

Som jag sagt tidigare satte sig Freud
över människor och förminskade
och förstorade dem efter eget för-
ståndskapital vilket också ger andra
rätten göra detsamma mot honom.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2021-05-13 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP