Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar åt mig själv

Det händer att jag skrattar åt
mig själv ibland emellanåt.
Blott för att det är hälsosamt
när livet blir för allvarsamt.

Men aldrig med ett ont försåt
och man mår bättre efteråt.
Skrattet gör allt mer lättsamt,
ofarligt om än smittsamt.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-13 10:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
På den Finska sidan om saken
Skrattar man lättare åt sig själv
På den Svenska sidan skrattar
Man hellre åt andra (-s misstag)
har jag märkt. ..
;)

2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP