Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grönt, grönt

grönt grönt
doft
grönt
frodigt
maj pumpar
blad blomster gräs
göken gal

efter idegången pustar människor ut
sitter sol
luftbadar med huden naken




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-13 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP