Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tråkighetens tortyr

I sinnets fångenskap min själ är
Långsamt tiden går
Minuter känns som timmar
Ett trick mot sinnet
Tråkigheten den mest föraktade känslan
Ty med ilska du lever
Men tråkighet mördar din själ
Min mun är tyst
Mitt ansikte är lugnet själv
Men i mig min själ skriker och skakar
Ber om att bli fri
Fri från tråkighetens bojor




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2021-05-13 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP