Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Vänskap är två delar som blir ett
Vänskap är förmågan att se det vackra gömt bakom det fula
Vänskap är två själar som dansar harmonins vals
Vänskap är förmågan att skapa värme även bland de kallaste hjärtan
Vänskap är handen som hjälper dig ut ur ensamhetens mörka avgrund
Vänskap är det som ger dig styrka i din svagaste punkt
Vänskap är det som hjälper dig att finna frid i din själ
Vänskap är det som reparerar skadorna i ditt hjärta och helar de ärr som livets hårdhet har lämnat
Vänskap är när hela världen är emot dig så har du någon vid din sida redo att kämpa hand i hand för dig
Vänskap är lojaliteten i sin renaste form
Vänskap är vad romantiken önskade den kunde vara
Vänskap är odödlig och inte ens döden själv kan bryta vänskapens starka band
Vänskap är ljuset som omfamnar dig med sin varma form och skyddar dig från det mörka och onda
Vänskap är det som kan få fem otillräckliga fingrar att forma en stark näve för att försvara helheten
Vänskap är det som hjälper dig att övervinna dina inre rädslor och få det mod som krävs för att uträtta storverk
Vänskap är den största gåvan som evolutionen någonsin har gett oss
Och därför bör vi vörda den med den djupaste ömhet och respekt
Behandla den likt den käraste gåvan den är




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-13 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP