Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspoesi

Blek som månen
Hår gyllene som solen
Ögon blåare är himmeln
Och lika vackert
Hennes hjärta stor som havet
Hennes godhet gränslöst
Tillräckligt att få mitt hjärta att smälta
Hennes ljus jagar iväg mitt mörker




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP