Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synfel

Ett snöre som binder samman 

Två ändar som sitter ihop

Långt eller kort

Tunt eller tjockt 

Ett snöre är ett snöre

Oavsett sort

 

Människor är människor 

Långa eller korta

Mörka eller ljusa

Det spelar ingen roll 

Men på det finns det många

Son inte har någon koll

De tror att vi är olika raser

Fastän  av samma kött och blod 

Ty alla hör vi hemma på en och samma jord 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-17 06:58



Bookmark and Share


  Susen VIP
en önskan om att alla människor har lika värde
2021-05-18

  Millner VIP
Känns som att "vi är" fattas i näst sista raden. Passar inläst.
2021-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Alla är vi snören i livets stora nystan.
2021-05-17

  ULJO
Alla borde betraktas lika och ha samma värde
2021-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP