Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En riktig man

En riktig man är inte han,
som skryter över allt han kan.
Och inte heller en tyrann,
som agerar någon överman.

Han är istället omtänksam,
och aldrig någonsin plågsam.
För även om han är retsam
är han alltid ömt varsam.

Denne man vet vad han kan,
men lyfter med en uppmuntran.
Och i alla möten är han sann,
för att han är en hedersman.




Bunden vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2021-05-13 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP