Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag vill säga dig

Och jag vill säga dig
Jag vet mitt misslyckande
Känner det var dag
Och förstår ditt medlidande

Men det behövs inte
Jag har det bra
Och att du känner så
Tar bort det





Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-13 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva