Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina flyende steg

Över vitkalkad vägg
blickföljer
jag dina flyende steg

flugors vingsurrande
förvirrar mig

och din vittring avtar

klängande över vindfällen
planlöst irrletande mellan
gran och enesnår

som rispar min hud

sjunger jag så tyst
så tyst

var är du?








Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-13 13:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gäckande steg tas bortom all
medvetandesfär.
2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP