Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raseriets erövring

Snabb som vinden
Tyst som natten
Den väntade i flera år
Och nu har den dragit sitt steg
Den kom som ett rovdjur
Ett vilddjur redo att slita och söndra
Hänsynslöst attackerar och erövrar allt
Tills det var ingenting än mörker




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2021-05-13 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP