Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens blomfält

Fältet blommar
Skönheten och fulheten av naturen
Rädslas av människan
Ändå hjälper han den att växa
Och floderna av rött
Livets färg
Rinner
Floderna blir en sjö
Sjön blir ett hav
Och svett och tårar hjälper den att växa
Dess makt hjälper liv att växa
Men nu det enda liv som existerar
Är dödens blommor




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2021-05-13 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP