Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tröghet

Allt dessa tider
Kryper långsamt och sakta
Aldrig snabbare
Lika tyst som döden själv
Snälla Gud låt det bli liv




Bunden vers (Haiku) av Filip Zetterlund VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2021-05-13 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP